СТЕФАНОВИЋ О НАПАДИМА НА ВУЧИЋЕВУ ДЕЦУ: Брука и срамота којој сведочи цела Србија!

Novosti online

22. 10. 2021. у 11:50

НАСЛОВНА страна дневног листа "Данас", којом се опозиција и разноразне интересне групе обрачунавају са сином председника Александра Вучића - дакле не са председником, већ његовим дететом - брука је и срамота којој од јутрос сведочи цела Србија, рекао је др Небојша Стефановић, потпредседник Владе и министар одбране.

СТЕФАНОВИЋ О НАПАДИМА НА ВУЧИЋЕВУ ДЕЦУ: Брука и срамота којој сведочи цела Србија!

Небојша Стефановић / Фото Танјуг

- Цртање мете на леђима једног детета бруталним лажима, у којима се уважавају чак и изјаве осуђеника и износе перфидне и бесрамне конструкције, нови су ниво нискости који су Ђиласови медији увели у нашу земљу - додаје Стефановић.

- Нормалан човек не може да се не запита - где је граница? Да ли су у нашој Србији пређене све границе пристојности и да ли поједини медији имају право да, без икакве одговорности, пласирају лажи сатанизујући чак и нечију децу? До када ће пристојна Србија да ћути на креирање атмосфере у јавности у којој је све дозвољено, па се са ударања нечасним средствима на политичке противнике и њихове породице, сада прешло и на децу? 

- Немоћ, неспособност и очај Ђиласа и разних интересних скупина што не могу да победе Александра Вучића на изборима и сломе јаку Србију на челу са њим више се не дају сакрити. Поручујем им да Александра Вучића свакако неће сломити, а о себи су већ својим поступцима народу довољно рекли.

- Позивам целу Србију да гласно осуди ово бестидне нападе на породицу председника наше државе, у којима се удара чак и на оно најважније у животу сваког човека - децу - закључио је Стефановић.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - ВУЧИЋ У ЈАГОДИНИ: Обећање председника Јагодинцима

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)