ЈОВАНОВ: Ђилас гази преко туђе деце не би ли се дочепао власти!

Novosti online

22. 10. 2021. у 11:55

КО год од Ђиласа добије позајмицу у новцу изгледа да је дужан да дуг врати нападима на породицу председника Вучића, каже Миленко Јованов, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке.

ЈОВАНОВ: Ђилас гази преко туђе деце не би ли се дочепао власти!

Фото: Танјуг/Милица Николић

- Ако мета напада није мајка председника, онда је син. Ако није син, онда је брат. Ако није брат, онда је отац. Ако није отац, онда је супруга. И тако у круг. Ове кампање трају годинама, а да за све ово време нико није рекао шта су то конкретно погрешили чланови породице председника, или шта су незаконито урадили. Није, јер ништа лоше нису ни урадили, већ су криви зато што су породица председника Вучића и у циљу његовог рушења сви су проглашени за легитимну политичку мету.

- Међутим, уверен сам да народ у Србији све одлично види и да ће недвосмислено рећи да не да подршку онима који учествују у оваквим кампањама. Јер, чему се добром може надати од онога који је спреман да гази преко туђе деце не би ли се дочепао власти и како онда таквом дати поверење? - закључио је Јованов.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВЕСТИ - ВУЧИЋ У ЈАГОДИНИ: Обећање председника Јагодинцима

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (9)

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!