"ПОНОСНИ НА ОНО ШТО СМО УРАДИЛИ": Дачић Вучићу честитао 13 година од оснивања СНС-а

Танјуг

21. 10. 2021. у 13:38

ПРЕДСЕДНИК Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић честитао је данас лидеру Српске напредне странке Александру Вучићу 13 година од оснивања СНС-а, уз жељу да то буде првих 13 успешних година.

ПОНОСНИ НА ОНО ШТО СМО УРАДИЛИ: Дачић Вучићу честитао 13 година од оснивања СНС-а

Фото: Н. Скендерија

Дачић је у своје и име СПС-а честитао јубилеј СНС-у и наводећи да на српској политичкој сцени има много странака, казао је да ретко која остави и траг у политичком и јавном животу.

- У том смислу мислим да ће ово време остати запамћено управо по резултатима који су постигнути и на стабилизицаји политичких и друштвених прилика, економској стабилизацији, реформама, стабилизацији фискалног система, стабилизацији јавних финансија и наравно побољшању међународног положаја наше земље - казао је Дачић.

Додао је да је то веома важно за будућност Србије, за развој наше земље, а самим тим да је од животног значаја за све грађане Србије.

Нагласио је да су у том смислу, он лично, али и СПС поносни на оно што су заједно урадили свих ових година од када су у коалицији на власти.

Лидер СПС-а је подсетио да није било теме на коју су имали различите ставове и понашања.

- Чврсто сам уверен да ћемо ту сарадњу у интересу грађана Србије наставити и даље и уочи избора и након избора, онако као што смо разговарали на састанку руководства две странке - казао је Дачић и још једном поновио најискреније честитке.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - ВУЧИЋ У ЈАГОДИНИ: Обећање председника Јагодинцима

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)