"СРЕЋАН САМ ШТО ВИ ВЕРУЈЕТЕ У СВОЈЕ НЕИСТИНЕ" Вучић одговорио Н1: Неће бити да су људи глупи, а ви паметни

Novosti online

19. 10. 2021. у 12:38

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић оценио је данас занимљивим да на локалним изборима у Мионици и Неготину нико није имао ниједну примедбу, а да примедбе има Н1 телевизија.

СРЕЋАН САМ ШТО ВИ ВЕРУЈЕТЕ У СВОЈЕ НЕИСТИНЕ Вучић одговорио Н1: Неће бити да су људи глупи, а ви паметни

Foto: Printskrin

Председник је то рекао у одговору на питање Н1 о фер изборним условима у тим општинама, на којима је СНС однео убедљиву победу.

- Што се изборних услова тиче, интересантно је да имате да замерите нешто, а да ни на једном бирачком месту није замерио нико ништа. Да, приметили смо џипове, али су радили за неке друге политичке странке - рекао је председник у Алексинцу, где је присуствовао отварању новог погона у фабрици Магна.

Вучић је негирао да је било, како је рекао, било каквог потписивања грађана, било где, осим на бирачком списку.

- Срећан сам што ви стварно верујете у сопствене неистине. Толико сам срећан и толико ми је драго да мислите да људи нису гласали слободно, зато што то говори да они које подржавате никада озбиљно неће анализирати свој рад, односно нерад - рекао је Вучић.

Он је рекао да је гледао емисије Н1 у којима је за стање у Мионици речено да је катастрофа.

- Неће бити да су људи глупи, а ви паметни, народ види ко се бори за њихов интерес, тако да ћемо то и да наставимо да радимо - рекао је Вучић, иначе, како је рекао, незадовољан изборним резултатима у појединим местима иако је СНС освојио већину.

Он је рекао да ће изборни резултати у тим местима бити анализирани и да ће све грешке у наредном периоду бити исправљене.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: ПОЧЕТАК РАДОВА НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ПРУГЕ: Вучић и Орбан на церемонији на Хоргошу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)