НЕ МОЖЕ ДА ПОДНЕСЕ ФИЈАСКО: Курти се закључао у седишту Самоопредељења, није се појавио пред медијима који су га чекали сатима!

Novosti online

18. 10. 2021. у 00:24

ПРЕМИЈЕР тзв. Косова Аљбин Курти закључан је у канцеларијама и није се појавио пред новинарима, иако су они чекали неколико сати на изјаву у вези са најновијим информацијама о локалним изборима на Косову и Метохији.

НЕ МОЖЕ ДА ПОДНЕСЕ ФИЈАСКО: Курти се закључао у седишту Самоопредељења, није се појавио пред медијима који су га чекали сатима!

Фото АП

Економија онлајн извештава да су последња три сата медији чекали Куртија испред канцеларија Самоопредељења у Приштини, међутим, премијер је одлучио да не изађе.

За разлику од Куртија, његове колеге Лумир Абдикику из ДСК и Мемли Краснићи из ПДК појавили су се пред новинарима како би дали најновије информације које су њихове странке добиле са терена. Абдикику је медијима најавио да ће отићи у Подујево да прослави победу тамошњег ЛДК-а, иако се победник још не зна док се не преброје сви гласови, јер постоји блиска трка између Самоопредељења и ЛДК-а. Краснићи из ПДК рекао је да у пет општина његова странка побеђује без другог круга, док у другом кругу избора очекују победу у још седам општина.

Самоопредељење је изабрало не Куртија, већ Фитору Пацоли да се појави пред новинарима. Она и даље инсистира на томе да је Самоопредељење победник ових избора, иако ниједна општина до сада није победила без другог круга гласова.

Самоопредељење наводно побеђује у Приштини и Призрену, док у Штимљу, Гњилану, Подујеву и Каменици ова партија има јаку конкуренцију у својим противницима.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)