ВУЧИЋ ПОЧАСНИ ГРАЂАНИН И РЕКОВЦА: Још једно признање за председника Србије

З.Глигоријевић

17. 10. 2021. у 18:30

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић данас је стекао звање Почасни грађанин Рековца, а Повељу је у његово име, на данашњој свечаној седници Скупштине општине Рековац, одржаној поводом Дана ослобођења од фашизма у Другом севтском рату, примио Милорад Вељовић, саветник председника за безбедност.

ВУЧИЋ ПОЧАСНИ ГРАЂАНИН И РЕКОВЦА: Још једно признање за председника Србије

Фото: Танјуг

Председнку Вучићу звање је додељено „за огроман допринос развоју Левча и државе Србије“.

- Председник Србије Александар Вучић вратио је веру у правду и поштење. Показао је да није узалуд бити радан и вредан, већ да се рад, труд и знање увек исплате. Поштовање закона му је увек на првом месту, а интерес народа изнад свега. Научио нас је да у животу нема недостижних циљева, ако се марљиво и вредно ради и ако верујеш у свој рад. Снове о бољој будућности претворио је у реалност – рекао је на седници Александар Ђорђевић, председник општине Рековац.

Фото: СО Рековац

 

Он је додао да је председник Вучић вратио међународни углед Србији и да је данас наша земља поштована свуда у свету. Он је подсетио да је приликом посете Рековцу, 21. јула, председник обећао многе инфратсруктурне пројекте, од којих је асфалтирање 12 километара државних и локалних путева у току. Очекује нас реконструкција Дома здравља и водоводне мреже кроз Рековац.

На седници су додељене дипломе општине Рековац докторима из рековачке општине, Снежани Стојановић, доктору Ивану Анђелићу, Јовани-Брашић Стојановић, као и Мирославу Кнежевићу из Београда због значајног спонзорства Сабора „Прођох Левач, прођох Шумадију“ и за донацију приликом адаптације школских објеката.

Плакете општине Рековац додељене су докторки Весни Николић и Женском фудбалском клубу „Левач“ из Рековца, који је на крају се ове сезоне пласирао у Прву лигу и тиме постигао историјски успех када је реч о спорту у овој општини.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - ВУЧИЋ У ЈАГОДИНИ: Обећање председника Јагодинцима

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (18)