ХРВАТСКИ историчар Горан Шарић огласио се поводом драматичнх догађаја на Косову и Метохији.

Коментари (11)

Mija

14.10.2021. 17:05

Konačno da neko shvati da se na Kosovu brani Evropa i da je Amerika sa svojim Evropskim dupeljupcima pokušala i skoro uspjela da napravi još jednu džamahirije, muslimansku državu u srcu Evrope. Jednu su napravili u Bosni jednu na Kosovu pa gdje je kraj hoće li ta Evropa progledati ili će pustiti da uvijek Srbi prvi počnu ginuti za krst i Evropu. Ako ovaj put to dozvole ne da neće biti Srbije nego neće ni te Evrope. Budite se jer je već kasno. Znam da daje tu Vatikan umjesto Srbije i Kosova šiptara već nebi bilo odavno.!!!!

Vatro Marx

14.10.2021. 17:56

Svi smo sa Kosmeta, Nikli smo na Kosmetu, nasa kolevka, nas dubak . Velike borbe je Srbin preziveo nisu nam onda svijetinu oduzeli pa ni danas nece nam oduzeti Kosmet. Pitanje je kada ce Srbin da krene i Kosmet oslobodi.

pobeda dobra nad zlom

14.10.2021. 20:59

Akademice Kosticu,niko ne voli i ne ceni ljude koji pod pashom navodne mudrosti potura ideju malodusnosti i samoporicanja.Kosovo je nase,bilo i bice,a ja sam bio i bicu opet na toj nasoj Bozijoj zemlji!

Vlada

14.10.2021. 22:18

Nije više važno ko je kakvog političkog opredeljenja. Nije potrebno da se delimo više ni po kom osnovu. Samo treba da shvatimo da su naši preci krvarili, gubili živote za teritoriju koju su nam ostavili a zapad nam je nasilno oteo. Svi dobro znamo kako su prolazili svi koji su nam činili takvo zlo. Bog bavi, ali ne zaboravi. Te stoga treba biti malo strpljiv, doći će vreme kad ćemo opet hodati tom svetom srpskom zemljom, ponosni i uzdignutog čela. Uskoro sledi rasplet kosovskog čvora. Najbitnije sačuvati prisebnost da ne uradimo ništa nepromišljeno. Nema normalnog čoveka koji bi dao kosovo.

radnaskela

14.10.2021. 23:44

ziv bio i hvala na istinskim rechima, koje se u danashnje vreme retko chuju, a kamoli javno propagiraju! evropa je vec jednom sachuvana od sultanske armije, kroz tribut slovenskih naroda, plachen u krvlju, patnji, robstvu, janicharenjem i mnogim drugim stvarima... ovoga puta, ako ima boga (a ima ga i biche ga zauvek), mi samo trebamo da branimo nashe, a oni kako su reshili! (ali nasha vera i mentalitet nashem narodu to ne dozvoljava) neka baal-kan opet bude pozorishte svetog plesa zla i dobra, tako nam je sudjeno, i tako che uvek biti! 3 | C istorija se ponavlja, zbog zla koji je zavladao celim svetom i svima nama ------------ 3 | C !pamet u glavu bracho i sestre!

buki

21.10.2021. 18:54

@poter - Zaista izgleda skoro nemoguće da neko ovako pošten i razuman odraste u državi gde deca prvo nauče da mrze Srbe pa tek onda da piške na nošu, ali čuda se dešavaju svuda, pa što ne i u lijepoj njihovoj?