ЂЕЛИЋ: Шок и сузавац допринели да моја мајка данас премине

Novosti online

13. 10. 2021. у 22:54 >> 22:56

ДАНАШЊА брутална акција специјалних јединица Косовске полиције, у којој је хицем из ватреног оружја тешко повређен Срећко Софронијевић, битно је утицала и на смрт Верице Ђелић (71) из Звечана у чијем су дворишту косовски специјалци испалили велику количину сузавца и шок бомби, рекао је за Косово онлајн син преминуле Верице, Игор Ђелић.

ЂЕЛИЋ: Шок и сузавац допринели да моја мајка данас премине

Фото: Д. Зечевић

Он је истакао да не може са сигурношћу да тврди да је смрт његове мајке наступила искључиво због стреса и гушења које је добила због испаљеног сузавца у двориште, али да је сигуран да је то у многоме допринело да се она данас, око 17 часова, упокоји.

-У дворишту наше куће данас је било, најблаже речено, као у Бејруту, а на тако малом простору испаљено је двадесетак патрона сузавца и велики број шок бомби. На сама улазна врата је пало 5-6 патрона сузавца што је изазвало гушење мајке и оца који је покушавао мокрим пешкирима да им олакшају да дишу. Ја не поричем болест своје мајке, али како то да се она упокоји баш данас кад је добила гушење од тог сузавца, рекао је Ђелић.

Фото: Принтскрин

Како је рекао, не жели да преувеличава ствари, али истиче да је „коинциденција мало превелика да жена која јесте била болесна, али не страшно, данас добије гушење и премине“.

Не могу да кажем да су они тим чином починили убиство, али је сигурно да су допринели њеном погоршању стања које је резултирало смрћу. Да мој отац није имао мучнине и повраћања онда би рекао да то нема везе, али сузавац је и њему нашкодио, с тим што је он здравији па је успео да преброди то“, истиче Ђелић.

(Kosovo Online)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)