"ПОКАЗАЛИ СМО ДА СМО МУДРИ": Српска листа захваљује грађанима и председнику Вучићу

Д.З.

30. 09. 2021. у 16:31

У ИМЕ председништва Српске листе захваљујемо се што сте храбро истрајали у борби за своја права, што смо још једном показали да је наше јединство и слога најјаче оружје у одбрани права нашег народа, зато што сте остали суздржани на све провокације којима сте били изложени у претходним данима и што сте и по киши, сунцу, дању и ноћу непоколебљиво бранили своје право на останак и опстанак на Косову и Метохији, и у томе успели.

ПОКАЗАЛИ СМО ДА СМО МУДРИ: Српска листа захваљује грађанима и председнику Вучићу

Фото: Танјуг

Ово се наводи у саопштењу за јавност Српске листе поводом постогнутог договора о регитарским таблицама.Српска листа се у саопштењу за јавност захваљује и председнику Александру Вучићу који је,како наводе, храбро и неустрашиво, филигранском прецизношћу успео да преговорима дође до овог дипломатског успеха и тиме јасно пошаље поруку да смо увек спремни да преговарамо, али да нисмо спремни да поклекнемо због једностраних потеза Приштине, односно да кроз преговоре исправи по нас штетне споразуме из 2011. године.

- Такође, упућујемо захвалност и нашем главном преговарачу који се свих ових дана у Бриселу борио за интересе нашег народа. Данашњим споразумом показали смо да знамо да будемо мудри, уздржани и дипломатски победимо, уз нашу познату крилатицу јер одавде нема назад - закључује се у саопштењу Српске листе .

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)