ЈОКСИМОВИЋ: Ђилас кука и плаче над својом јадном судбином

Novosti online

27. 09. 2021. у 11:46

ДА је разум одавно напустио представнике бившег режима данас нам је још једном потврдио њихов газда - жути тајкун Драган Ђилас, рекао је члан Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик Немања Јоксимовић.

ЈОКСИМОВИЋ: Ђилас кука и плаче над својом јадном судбином

Фото: СНС

- Интервју који је дао за своје приватне новине своди се на тужну причу о нејаком милионеру против кога су се уротиле мрачне силе како би га онемогућиле у свом добронамерном плану - да поново пљачка градску и републичку касу. Сви су се окренули против њега, и Французи и Американци, и Британци и европарламентарци, и Кинези и Руси, и Европска народна странка и цео Запад. Сви су против њега, а он кука и плаче над својом јадном судбином, јер не може више да отима новац од грађана Србије и пуни своје банковне рачуне по белом свету.

И сви су у свету корумпирани само је он поштен и наиван. Јер 68 милиона евра на 53 рачуна у 17 држава је мало. И сви су насилни само је он пацифиста. Јер упад са моторном тестером у РТС се није десио. И сви медији су против њега. Јер медији који су под његовом контролом су у ствари објективни и независни. И сви су против њега, само остаје да пустимо сузу и сажалимо се над његовом тужном судбином. Јер како ће да преживи са 619 милиона евра, мора барем још толико да покраде па ће можда да се смири.

У реалности све је супротно од онога што он нон-стоп понавља као папагај, покушавајући ваљда да убеди самог себе да је то истина. Али знају грађани Србије одлично шта је истина и ко се бори за нове путеве и пруге, нове школе и болнице, за нове инвестиције и нова радна места, а коме је стало само до својих личних интереса.

Зато подршка Александру Вучићу расте из дана у дан и не постоје те лажи Драгана Ђиласа, Маринике Тепић и других представника жутог картела које ће то успети да промене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)