НЕВЕНА ЂУРИЋ: Драгану Ђиласу је у фокусу куповина, новац и богаћење

Новости онлајн

27. 09. 2021. у 11:43

НАРОДНА посланица Невена Ђурић реаговала је данас на најновије изјаве Драгана Ђиласа.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Драгану Ђиласу је у фокусу куповина, новац и богаћење

Фото: СНС

- Драгану Ђиласу је, као по устаљеној матрици, у фокусу куповина, новац и богаћење.  Жути медијски бос и његови следбеници су исфрустрирани чињеницом да план и програм немају, осим тога, они ни идеју немају, ни структуру, ни организацију, а о рејтингу код народа да и не говоримо. Парадокс је доћи у ситуацију да о криминалцима и корупцији прича кабадахија коме су такви најбољи пријатељи. А иронија што истину доживљавају као вређање и пљување. Он је тај који срамотно, јадно и бедно, и надасве неваспитано вређа све који имају икакве везе са Александром Вучићем. То јесте вређање и пљување, док њих на такав начин не помиње нико, рекла је Невена Ђурић. 

Када Ђиласу неко каже да је лопов, а то и покаже, то није увреда, већ истина. Доказ је дебели минус у градској каси града Београда, док је он био на његовом челу, а стотине милиона на рачунима Ђиласових фирми, у исто време.

Када Ђиласу неко каже да је штеточина, то није увреда, то је истина. Док је био на власти радио је на уништењу целокупне српске привреде.

Када Ђиласу неко каже да је насилник, то није увреда, то је истина. Сведоци су чланови најближе породице.

Када Ђиласу неко каже да је дилетант у политичком деловању, то није увреда, то је истина. Видели су то чак и странци. Он не може бити дилетант када је у питању черупање Србије, ту је шампион. Увек прва лига.

Ђилас каже да у Србији нема демократије, јер зна да нема никаквих шанси данас у нашој држави баш зато што о свему одлучују грађани. За њега демократија значи – како Ђилас каже, а не каква је воља народа. И када имате такву искривљену слику, онда за Ђиласа у Србији нема демократије.

Истина је да председник Александар Вучић Србију и српски народ увек ставља на прво место, показује одлучност и жељу да се бори за напредак Србије. И грађани му у томе помажу безрезервном подршком коју му пружају на изборима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)