СРАМАН ПОТЕЗ СПЕЦИЈАЛАЦА РОСУ: Двоглавим орлом провоцирају Србе (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

26. 09. 2021. у 12:13

ПРОТЕСТ Срба с КиМ незадовољних одлуком Приштине о замени регистарских таблица са српским ознакама и распоређивањем специјалних снага полиције на административним прелазима Јариње и Брњак ушао је у седми дан!

СРАМАН ПОТЕЗ СПЕЦИЈАЛАЦА РОСУ: Двоглавим орлом провоцирају Србе (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Фацебоок/Директно са Космета

Ноћ на административним прелазима, који су већ данима блокирани камионима и тешким машинама, протекла је мирно, али је ситуација и даље напета.

Два авиона типа "орао" пролетела су јутрос изнад Јариња у два круга што је изазвало велику радост грађана који мирно протестују због последње провокације Приштине.

Неких пола сата пре српских летелица простор на којем су распоређени специјалци полиције и окупљени Срби надлетао је хеликоптер Кфора.

Неколико авиона Војске Србије јуче је такође у више наврата надлетало Јариње и Брњак, а појавила се и неповрђена информација да је колона тенкова кренула из Рашке ка административним прелазима.

Рано јутрос примећена је колона возила полиције лажне државе која је према информацијама медија са КиМ прошла кроз Зубин Поток на путу за Брњак. На друштвеним мрежама појавиле су се фотографије албанских специјалаца који провоцирају окупљене Србе показивањем двоглавом орла који симболише такозвану велику Албанију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)