ВУЈОВИЋ О НАПАДИМА НА ВУЧИЋЕВУ ПОРОДИЦУ: Можете да се не слажете са нечијом политиком, али је недопустиво да на најбестиднији начин вређате!

Novosti online

24. 09. 2021. у 15:32

НАЈСТРАШНИЈИМ вређањем председникове мајке и осталих чланова његове породице, Ђилас и његови сатрапи све више тону у политичко безнађе, а ови суманути напади најбоље осликавају њихову безвредну политику и њихове карактере – изјавила је чланица Председништва СНС Ирена Вујовић, реагујући на гнусне увреде упућене мајци председника Србије Александра Вучића у емисији Марка Видојковића и Ненада Кулачина.

ВУЈОВИЋ О НАПАДИМА НА ВУЧИЋЕВУ ПОРОДИЦУ: Можете да се не слажете са нечијом политиком, али је недопустиво да на најбестиднији начин вређате!

Фото Н. Фифић

- Стари, већ виђени и опробани метод Ђиласове пропале и посрнуле пропагандне машинерије, потпомогнут је спољним факторима и има за циљ да дестабилизује Србију и нашег председника. Из разлога што поседују и контролишу медије, у ситуацији су да вређају и нападају председникову мајку, брата, децу, што је у свакој цивилизованој земљи недозвољено.

- Можете да се не слажете са нечијом политиком, али је недопустиво да на најбестиднији начин нападате и вређате. Породица Вучић већ дуже време преживљава најстрашнију голготу, јер групи острашћених појединаца ништа није свето. Срећа је за српски народ што су овакви појединци одавно на маргини друштвених дешавања. Тандем Видојковић-Кулачић одавно је прешао све границе доброг укуса и не да нису занимљиви, већ се над њиховим поступцима згражава читава јавност у Србији – рекла је Вујовић.

БОНУС ВИДЕО - ЈА САМ УБЕЂЕН ДА ЈЕ ВУЧИЋ РАЗОЧАРАН: Орлић духовито одговорио на речи Драгана Ђиласа

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)