ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: Кроз Видојковића и Кулачина годинама проговарају сам Драган Ђилас и његови најближи сарадници

Novosti online

24. 09. 2021. у 13:24

ЧЛАН Главног одбора Српске напредне странке Петар Петковић осудио је простачко вређање мајке председника Србије Александра Вучића од стране водитеља Нове С Марка Видојковића и Ненада Кулачина.

ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: Кроз Видојковића и Кулачина годинама проговарају сам Драган Ђилас и његови најближи сарадници

Фото: Принтскрин Хепи ТВ

Његово саопштење преносимо у целости:

Емисија у којој је на најпростији и напримитивнији начин нападнута мајка председника Александра Вучића, огледало је система вредности који заступају Драган Ђилас и његови савезници. О томе колико Ђилас поштује породицу, жене и мајке знамо још откако га је бивша супруга пријавила за насиље у породици.

Нажалост, породица Александра Вучића годинама је на мети напада опозиције јер знају да су они председникова ахилова пета, а када бездушници ударају онда то раде без милости као и овог пута.

Након председникове деце која су за ђиласовце редовна и легитимна мета, напада на брата и оца, сада је на ред дошла и мајка, која је постала мета само зато што се презива Вучић.

Овога пута извршиоци таквих напада су двојица квази новинара, кроз које годинама проговарају сам Ђилас и његови најближи сарадници. Зато њихово немушто оправдање да је реч о изливу „креативбог беса“ није никога заварало, јер добро знамо коме се они на такав начин додворавају.

Председникова породица већ довољно испашта само зато што се председник Вучић успешно и храбро бори за Србију, даноноћно радећи да земљу економски подигне и поврати јој достојанство које је изгубила у време када је Драган Ђилас са својим сарадницима био на власти. Свима је јасно да се напади на председника и његову породицу појачавају и од дела опозиције, али и из региона, како јача позиција Србије на економском, војном и међународном плану.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)