ОРЛИЋ О НАПАДУ НА ВУЧИЋЕВУ МАЈКУ: То је слоган под којим се мрак данас окупља, баљезгарије називају "емисијама" и "подкастима"

Novosti online

24. 09. 2021. у 10:23

ЧЛАН Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић коментарисао је то што су водитељи Нове С Марко Видојковић и Ненад Кулачин псовали мајку председнику Србије Александру Вучићу.

ОРЛИЋ О НАПАДУ НА ВУЧИЋЕВУ МАЈКУ: То је слоган под којим се мрак данас окупља, баљезгарије називају емисијама и подкастима

Фото: Танјуг/С. А.

Његово саопштење преносимо у целости:

- Нема дана да багра тајкунска не просипа свој отров по члановима породице Александра Вучића. Нема границе коју у том дивљаштву и простаклуку нису прешли. Децу, брата, оца Александра Вучића вређали су на најодвратније начине које су могли да смисле, претили им, жигосали их, милион и једну лаж испалили на њих из свог прљавог брлога, таргетирали и линчовали по својим безбројним „медијима“ – септичким јамама. Из једне управо такве рупе острвили су се сада и на мајку Александра Вучића. Псовке изречене на рачун жене чија је кривица изгледа у томе што је мајка својих синова, бака својих унучића – директна је и лична порука Драгана Ђиласа и Драгана Шолака. То је „политика“ са којом би тајкуни на власт. То је слоган под којим се мрак данас окупља.

Нека и не покушавају са глупавим правдањем и ограђивањем. Видела је Србија јако добро одакле то долази, све је ту до краја јасно. Најдовратније увреде на рачун једне жене, мајке, баке, изречене су из уста "јунака" тајкунско–мафијашког картела који предводи Драган Ђилас. Упутили су их бедници који своје зло сеју са телевизија и портала у директном власништву тајкуна. Поносно су их и објавили – управо под њиховим "брендом" novarsonline. Својим баљезгаријама, које називају "емисијама" и "подкастима", прскају свуда око себе већ годинама управо са тих бедних изговора за тобожње медије, а заправо рупчага најкаљавије тајкунске пропаганде чија је вечита мета Александар Вучић и свако ко носи његово презиме. Урадили су то редовни "колумнисти" тајкунских новина из исте фирме, дојучерашњи запослени у јавним предузећима тамо где је исти мафијашки картел држао власт, добитници њихових "награда и признања", прави и нескривени портпароли мржње, чији текст увек носи рукопис њихових газда и идола.

Драган Ђилас, Драган Шолак, Мариника Тепић, рестлови жутог предузећа и остали упосленици Ђиласове фирме – о њима је овде реч. И њихове су речи у питању. Зато неће бити са њихове стране никаквих даљих коментара, сем срамног правдања на "креативни бес". Видела је Србија све њихове "креације": кроз 619 милиона евра прихода за фирме Драгана Ђиласа док је био на власти, сејање покрадених народних пара по десетинама рачуна по белом свету, кроз некретнине "стечене" од власти вредне на десетине милиона евра, грабеж и отимачину од којих данас на свом појилу држи којекакве Маринике, Кулачине и Видојковиће. Баш као што је Србија упознала и тај њихов бес: кроз претње смрћу и силовањем, вешалима, тестерама и снајперима за сваког ко се презива Вучић. Све нам је познато, све јасно. И ко су, и шта су, и шта једино умеју да понуде. И са којим циљем то раде.

Али неће изазвати реакцију којој се надају. Баш као што ни до сада њихову децу, ни њихове родитеље, није помињао нико – неће ни од сада. Никада неће поштена Србија да дозволи себи ни да личи на њих. То је Александар Вучић одавно обећао и њима, и Србији. Баш тако, нису успели до сада, па ни од сада неће успети својим подлим, нељудским нападима на Александра Вучића и оне који су му најближи, да га зауставе и поколебају у решености да Србију неповратно промени и отргне од њиховог мрака. Једино што могу да очекују је још снажнија подршка народа своме председнику и његовој породици, те поштене и пристојне Србије која и своје и туђе породице поштује, не дозвољава најгорима од најгорих да нам друштво поново претворе у своју приватну каљугу за бесомучну пљачку свега и свих. Та, поштена и пристојна Србија, је у убедљивој већини. И од ње Ђилас, Шолак, Тепићке, Видојковићи и сви који су исти као они, данас добијају – само још веће гађење.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)