ВУЧИЋ: Албанци виде Милана Радоичића иза сваког дрвета, видите како су уплашени, толики јунаци

Novosti online

21. 09. 2021. у 16:15

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је након Седнице Савета за националну безбедност о томе шта је највећи страх Албанаца на Косову и шта све измишљају, односно чега се боје.

ВУЧИЋ: Албанци виде Милана Радоичића иза сваког дрвета, видите како су уплашени, толики јунаци

Фото: З. Јовановић

Вучић је упитао за шта је Србија сада крива поводом новонастале ситуације на Косову, а онда је константовао и да "Албанци на КиМ имају велики страх од потпредседника Српске листе Милана Радоичића, те га “виде иза сваке куће, толики јунаци са страхом”.

- Сећате ли се случаја “воз”. На том возу су били осликани српски манастири. То је била страшна увреда за албански народ, тај воз није стигао ни до 30 км од административне линије, али су зато они заузели север КиМ дугим цевима. Сећате ли се ко је тада био крив? Наша страна. А када они нешто ураде онда су криве обе стране. То је сушта истина и тако ствари стоје - рекао је Вучић.

Како је навео председник Србије он је "присуствовао свим тим разговорима". 

- Ја сам се тог лицемерја нагледао и не могу да се правим да га не видим. Направимо једном заувек ту фусноту, када пише позивамо обе стране то значи да они штите своје косовско чедо. Када пише да смо ми криви, то значи да ће уследити још жешћи напад на Србе. Каква је кривица Србије за ово јуче, шта смо то урадили? Јесмо повредили некога, јесмо ли ми уперили снајперске пушке у све куће на Газиводама. Они иза сваке куће виде Милана Радоичића, он им је иза сваког дрвета. Видите како су уплашени, толики јунаци, а такав страх имају - додао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)