ВУЧИЋ О ХИСТЕРИЈИ ХРВАТСКИХ МЕДИЈА: Никада у савременој историји није вођена таква хајка

Новости онлајн

18. 09. 2021. у 12:44

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић коментарисао је хистерију хрватских медија и рекао да очекује да их опишу да су гори од свих српских таблоида због тога што би и он сам потписао 80 одсто ствари које су написали.

ВУЧИЋ О ХИСТЕРИЈИ ХРВАТСКИХ МЕДИЈА: Никада у савременој историји није вођена таква хајка

Фото: Принтскрин/Пинк

Вучић је рекао да никада у савременој историји, ни у једној земљи, није вођена хајка на некога данас, као на њега у Хрватској.

- Толико су лепог и позитивног о мени написали. Све што кажу радо бих потписао и прихватио. Оптужиће их да су гори од српских таблоида. Никада оваква кампања није била против неког са толико наручених текстова у свим хрватским медијима. Оно што им је најболније, поред прича о томе како Србија набавља оружје, приче о српској застави је она ј наслов "Неће нас Србија још десетљећима стићи". Они ту не говоре о апсолутном БДП већ о БДП по глави становника, али се и тај однос мења и све више смањује. Ми њима честитамо што су економски напредовали и постали део ЕУ и НАТО и тако остварили своје снове. Поновићу још једном, Србија се неће плашити и стидети својих успеха. Бежали су нам у укупном БДП-у, а сада ћемо завршти годину приближно. Србија стиже и престиже Хрватску по свим економским параметрима и то је оно што их највише боли. Честитам им на свим успесима, али ја се радујем свим успесима моје земље, радујем се и наоружању и нашој јакој војсци која никог не напада, нити има жељу, већ штити интересе Србије и српског народа. Радујем се јакој Србији - каже Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)