СУЛУДИ ЗАХТЕВИ ДРАГАНА ЂИЛАСА: Хоће по сваку цену да уређује РТС и РТВ

С.С.Р.

17. 09. 2021. у 17:08

У ПРЕДЛОГУ о побољшању изборних услова, који је на међупартијски дијалог под покровитељством европарламенатараца, донео председник Странке слободе и правде Драган Ђилас, између осталог, пише да треба дозволити представницима опозиције да три пута недељно самостално гостују на РТС и РТВ у термину између 18.30 и 19 сати.

СУЛУДИ ЗАХТЕВИ ДРАГАНА ЂИЛАСА: Хоће по сваку цену да уређује РТС и РТВ

Фото: Принтсцреен

Такође, предложио је да "Бета, Фонет, Истиномер, Крик, Цинс, Бирн, Време... добију право да два пута недељно емитују своје садржаје у трајању од по пола сата, на РТС и РТВ, у ударним терминима".

Подсећамо, према сазнањима "Новости", председник Странке слободе и правде Драган Ђилас, дошао је на састанак међустраначког дијалога који се води уз посредство европарламентараца, са намером да се у разматрање узме његов предлог о побољшању изборних услова.

Он је инсистирао да се говори о томе, а не о постојећем документу који су раније припремили европарламентарци и доставили свим учесницима како би могли да поднесу амандмане.

Када су европарламентарци рекли да постоји дневни ред и да је договор да се говори о већ постојећем документу, он је напустио састанак, а нешто касније су то учинили и представници ДС, ПСГ и Покрета за преокрет

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)