ВУЧИЋ ИСТАКАО ДЕО ГОВОРА СА ДАНА СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА: Никада више за српску тробојку никоме нећемо да се извињавамо (ВИДЕО)

Novosti online

16. 09. 2021. у 11:24

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму део свог говора са прославе Дана српског јединства.

ВУЧИЋ ИСТАКАО ДЕО ГОВОРА СА ДАНА СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА: Никада више за српску тробојку никоме нећемо да се извињавамо (ВИДЕО)

Фото: П. Милошевић

- Никада више за српску тробојку никоме нећемо да се извињавамо. Носићемо је са поносом свуда и на сваком месту. За нас нема ничег лепшег од наше заставе. За нас не постоји ништа важније и прече од јединства нашег народа, а не треба нам ништа туђе. Само хоћемо да будемо своји на своме, само да смемо да кажемо да носимо српско име и да носимо српско презиме. То је нова Србија, другачија Србија, поносна Србија, која ни од кога ништа не тражи и која никога неће да моли, која само хоће да има права, баш као што имају и сви остали. И ништа више, али и ништа мање - рекао је Вучић.

Подсећамо, централна манифестација прославе Дана српског јединства, слободе и националне заставе, одржана је на Савском тргу, у сенци споменика Стефану Немањи.

Након што су се три дефилеа ујединила испред оца српске државе, присутнима су се обратили патријарх Порфирије, српски члан Председништва БиХ Милорад Додик и председник Србије Александар Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (23)