ОРЛИЋ: Тајкунски картел из бившег режима лажима напада Вучића!

Novosti online

07. 09. 2021. у 14:46

КАД следећи пут тајкунско - мафијашки картел из бившег режима реши да салвом лажи и глупости нападне Александра Вучића и државу, нека макар пошаље неког ко није судски утврђена лажовчина и пресуђени лопов попут Алексића, сецикесе из Трстеника, рекао је Владимир Орлић, члан Председништва Српске напредне странке.

ОРЛИЋ: Тајкунски картел из бившег режима лажима напада Вучића!

Фото: Танјуг

- Или немају никог ко није тог профила? Реално: какве газде - такви им и мегафони. Кад крену на тему "како је упропашћен ПКБ" - обавезно нека питају Ђиласа и Јеремића: како су успели да ово предузеће упропасте за више од 80 милиона евра, за само пар година?

- Толику је штету ПКБ направио лично жути тајкун од 2010. до тренутка кад га је народ отерао. И како се задужује преко туђих леђа - он најбоље зна. Зна и Алексић лично много тога, на пример: како се праве малверзације са земљиштем, па ексклузивне локације за градњу практично џабе добије фирма његових ортака, а у станове се потом усели... погодите ко? У причама о муљачини такви увек полазе од себе, јер једино тако умеју да размишљају. Нема то баш никакве везе са ПКБ, у који је последње 3 године инвестирано двоструко више него што је била уговорна обавеза. И који данас ради, уз рекордне приносе. Тајкунима и лопужама није пошло за руком да га упропасте и потом преузму бесплатно. То је оно што их боли, једнако као данашњи резултати - истиче члан Председништва СНС.

- Пре него што кажу "уништава се економија" - нека се осврну на просечну плату од 320 евра у време Ђиласа и Јеремића, па нека је упореде са данашњих 560 евра. Нека погледају минималну зараду, која је више него дуплирана у последњих пар година. Нека се сете пола милиона људи које су оставили без посла, па нека то упореде са стотинама нових фабрика које је лично отворио Александар Вучић, стотинама хиљада људи запослених у његово време. Па и пољопривреду нека погледају слободно, на првом месту ти несрећни Алексићи - које није срамота да од ове државе узму субвенцију за трактор, а онда ту исту државу пљују на сва уста.

- Мисле да ће стварно неког убедити да је било боље у њихово време: кад се правила само штета у десетинама милиона евра годишње? Кад није ни било изградње ауто-путева, па ни шансе да било где земљиште вреди више? Кад је и плата и пензија била само мања, незапосленост неупоредиво већа, а будућности за обичан народ није било ни за лек? Тешко да ће било кога успети да убеде. Време кад су Ђиласи крали у стотинама милиона, Јеремићи се бахатили и трговали државом, а пилићари Алексићи се мастили у својим комбинацијама - недостаје само њима. Поштен и пристојан свет у то време мрака нема намеру да се враћа, никада. Ако тајкуни и мафијаши не верују да је тако - добиће одговор народа на изборима. Добиће га, снажно и убедљиво као никада раније, од Србије која јасно стоји уз председника Александра Вучића и његову политику резултата, развоја и изградње будућности за све у овој земљи. Тој политици пресуђени лажови и доказани лопови нису ни до колена, њу ни парама које сте опљачкали, ни сировим претњама - не можете да победите - закључио је Орлић.

БОНУС ВИДЕО - ЈА САМ УБЕЂЕН ДА ЈЕ ВУЧИЋ РАЗОЧАРАН: Орлић духовито одговорио на речи Драгана Ђиласа

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (20)