НИКО НЕ МРЗИ СРБЕ КАО БИВШИ СРБИ! Вулин о насиљу на Цетињу

Novosti online

05. 09. 2021. у 12:44

НИКО не мрзи Србе као бивши Срби, рекао је министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин поводом тренутне ситуације у Црној Гори.

НИКО НЕ МРЗИ СРБЕ КАО БИВШИ СРБИ! Вулин о насиљу на Цетињу

Фото: Танјуг/АП Пхото

- Мржња према Србима у Црној Гори би обрадовала идеолога црногорских усташа Секулу Дрљевића. Насиље на Цетињу, покренуто и организовано од стране председника Црне Горе Мила Ђукановића и ДПС-а показало је још једном да су Срби најпрогоњенији и најобесправљенији народ у Европи - изјавио је Вулин.

- Који то још народ нема чак ни право на своју религију, своје име и своје изабране представнике у власти као Срби у Црној Гори? Да би опстали тамо где живе, а немају своју државу и тамо где их државе у којима живе сматрају реметилачком групом, агресорима и окупаторима, Срби морају бити јединствен политички народ, Срби морају створити "Српски свет", јер ако то не ураде нестаће. Народ којем се брани да има своју цркву независно од земље у којој живи, народ коме се брани да има став о лажном геноциду у Сребреници, народ који се приморава да његови представници славе "Олују" у којој су побијени и протерани, народ коме покушавају да отму 13 посто територије, народ је који ће се или изборити за себе или нестати. Стварање "Српског света" је задатак ове генерације политичара или неће бити следеће генерације Срба - поручио је министар и председник ПС-а Вулин.

БОНУС ВИДЕО: Комите на Цетињу провоцирају полицију - Бачен сузавац

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)