УБИСТВО ПОД ВЕЛОМ МИСТЕРИЈЕ: Горанац који је вечерас рањен у пуцњави је због ове девојке извршио отмицу? (ФОТО)

Novosti online

02. 09. 2021. у 23:41

ФИТНЕС инструкторка из Новог Сада Теодора Каћански убијена је у новембру 2016. године.

УБИСТВО ПОД ВЕЛОМ МИСТЕРИЈЕ: Горанац који је вечерас рањен у пуцњави је због ове девојке извршио отмицу? (ФОТО)

Фото: Љ.П.

Жртва злочина била је девојка Ненада Стевића, пријатеља Горана Ковачевића званог Горанац, који је вечерас рањен у новосадском насељу Детелинара.

Несрећна девојка упуцана је само неколико тренутака након што је Ненад Стевић изашао из кола. Убица је пришао возилу и кроз затамљена стакла пуцао јој је у врат, ноге и груди. Како се сумњало, убица је мислио да метке испаљује у Стевића.

Инструкторка се три дана борила у болници за живот али је подлегла повредама.

Након њене смрти освануо је мурал са њеним ликом, а убиство је и даље под велом мистерије.

Фото: Фејсбук

ОТМИЦА

Горан Ковачевић Горанац, Ненад Стевић, Владица Ракић и Божидар Боснић сумњали су да је Горан Цвијетић из Будисаве умешан у убиство фитнес инструкторке. Отели су га а на суђењу поводом његове отмице бранили су се да су извршили “грађанско хапшење” 22. маја 2017. године са циљем да га предају полицији.

Они су осумњичени да су 22. маја претећи пиштољем пребили Цвијетића у новосадском насељу Детелинара, а затим га стрпали у гепек “аудија А6” и кренули у бег. У колима су тада остали Стевић и Боснић, који су покушали да умакну полицији која их је јурила улицама Сремске Каменице, али су убрзо заустављени на Мишелуку и похапшени.

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)