"ЈА САМ УБЕЂЕН ДА ЈЕ ВУЧИЋ РАЗОЧАРАН": Орлић духовито одговорио на речи Драгана Ђиласа (ВИДЕО)

Новости онлине

30. 08. 2021. у 15:00

ЧЛАН Председништва СНС Владимир Орлић данас је одржао конференцију за медије на којој је говорио о плановима странке за наредне изборе, али и напада делова опозиције на председника Србије Александра Вучића.

ЈА САМ УБЕЂЕН ДА ЈЕ ВУЧИЋ РАЗОЧАРАН: Орлић духовито одговорио на речи Драгана Ђиласа (ВИДЕО)

Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

Орлић је прокоментарисао речи Драгана Ђиласа, који је рекао да не жели да разговара са Вучићем, и духовито је истакао како је председник сигурно разочаран таквом одлуком.

- Да, рекао је Драган Ђилас да неће да разговара ни са ким из СНС, из наше делегације, а поготово неће да разговара са Вучићем. Ево, ја сам убеђен да је председник Вучић страшно разочаран и да га је то посебно догодило, и практично дотукло, јер Александар Вучић данас сигурно није имао већу жељу него да се види и разговара са Драганом Ђиласом и Вуком Јеремићем - рекао је Орлић.

Он је рекао да је председник сигурно тешко прихватио те речи, и да се Драган Ђилас и Вук Јеремић могу надати нечему само од странаца.

- Алтернатива томе да се очекује нешто од сопственог народа, потпуно вам је јасно да од тога нема ништа. Ти људи добро знају колику подршку имају, колико је она велика и јака, и зато и раде све ово што раде. А да неће да виде Александра Вучића, сигурно су га тешко потресли - закључио је Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (13)