ВУЧИЋ САОПШТИО СЈАЈНЕ ВЕСТИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА: Тачно је да смо донели одлуку о повећању премија за млеко

Novosti online

29. 08. 2021. у 21:19

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић укључио се телефонским путем током свечане вечере које је за пољопривреднике организовао председник Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма у Паралији.

ВУЧИЋ САОПШТИО СЈАЈНЕ ВЕСТИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА: Тачно је да смо донели одлуку о повећању премија за млеко

Фото: Драган Миловановић

Лидер Јединствене Србије рекао је пољопривредницима да га је позвао председник Србије, а онда је Вучић поздравио све присутне и обрадовао их сјајним вестима.

- Тачно је да смо донели одлуку о повећању премија за млеко са 7 на 10 динара, и трудићемо се да побољшамо положај свих пољопривредних произвођача. Знам да разумете да је држава била запуштена у сваком сегменту. Морамо да градимо и путеве, и пруге, и болнице, и све то у најтеже време – када имамо пандемију коронавируса – рекао је Александар Вучић.

Председник Србије захвалио се свима који су разумели тешкоће са којима се Србија суочава. 

- Хвала вам што сте увек подржавали рационалан, прагматичан и паметан пут Србије, што сте је увек волели, што сте разумели проблеме и радовали сте се успесима и било вам је тешко онда када нисмо ишли напред. Желим да вам кажем велико хвала на раду и труду, и на енергији коју дајете нашој дивној Србији – рекао је председник.

Александар Вучић је на крају пољопривредницима пожелео леп провод у Паралији и истакао наду да ће се ускоро видети у Поморављу.

- Надам се да ћемо се ускоро видети у Поморављу и свим другим деловима наше лепе Србије, и да ћемо наставити заједнички да радимо. Моја порука вама је да нема назад, можемо да идемо само напред. Нећемо повратак у прошлост и хоћемо да обезбедимо сигурнију будућност за нашу децу – рекао је Вучић, након чега је поздрављен великим аплаузом присутних.

Подсетимо, делегација од 1.000 пољопривредника из 35 градова и општина Србије, јуче је стигла у Паралију подно Олимпа у Грчкој. Највећи конвој кренуо је са паркинга Аква парка у Јагодини - 600 пољопривредника је са територије града Јагодине, а 400 из других 35 градова и општина.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (46)