АЛЕКСАНДАР ВУЛИН: Страшно је што се Србија навикава да је свака мржња према породици Вучић допуштена и пожељна

Novosti online

25. 08. 2021. у 20:18

КАДА је супруга Вука Јеремића негативно поменута у председничкој изборној кампањи у којој је активно учествовала са својим супругом оргазнизована је конференција за штампу на којој су уплакани супружници тражили и добили подршку од бројних колегиница са РТС-а и других редакција.

АЛЕКСАНДАР ВУЛИН: Страшно је што се Србија навикава да је свака мржња према породици Вучић допуштена и пожељна

Фото: Танјуг

Када је Ђилас спремно заплакао пред камерама јер су му деца чула погрдно скандирање, развило се такмичење који ће се медији пре солидарисати са Ђиласом. Када се Вучићу скандира да је педер, онда је то људско право, а када се Александрова супруга Тамара Вучић исмева и напада зато што учествује у кампањи промовисања наше земље онда су увреде врхунац духа и слобода медија - изјавио је министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин одговарајући на увреде и нападе на супругу председника Вучића на појединим порталима који се, пошто Тамара Вучић толико лепо прича о нашој земљи, питају да ли је то Србија на продају. 

- Тамара Вучић је рекла истину да је Србија лепа, да има људе које треба упознати и да се Србија против короне бори боље него много богатије земље. Зато је у Ђиласовим медијима вређана и нападана баш као што је вређана када је најавила изградњу центра за помоћ деци са сметњама у развоју. Напасти Тамару што се бори да деца са сметњама у развоју добију помоћ и вређати је зато што хоће да Србију прикаже у најбољем светлу могу само Ђиласови медији. Ни овај пут нико се неће огласити, и чак ни удружења родитеља деце са сметњама у развоју којима је Тамара помогла неће рећи ни реч у одбрану истине, не Тамаре, уплашени да ће и њих Ђиласови медији прозивати и вређати. Ни Тамара ни Александар неће цмиздрити, навикли су на нападе и увреде али страшно је што се Србија навикава да је свака мржња према породици Вучић допуштена и пожељна - рекао је министар и председник ПС-а Вулин. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (18)