Вулин: Ђиласу истина ништа не значи

Танјуг

02. 08. 2021. у 15:29

МИНИСТАР унутрашњих послова Србије Александар Вулин изјавио је данас да је, када су га, како је навео, убице у чијем је хапшењу учествовао засуле глупостима, подлостима и лажима, све што је на платном списку Ђиласовог Мултикома, вриштало од узбуђења и захтева да буде саслушан и стрељан, па макар само за ту прилику вратили смртну казну.

Вулин: Ђиласу истина ништа не значи

Фото Танјуг

Како је саопштио МУП, Вулин је навео да се сада, када је председник Александар Вучић објавио да и он и Вулин траже да их тужилаштво саслуша и провери на полиграфу, опет вришти од беса, али и разочарења што немају од чега да се крију.

- Ако је неко и за час помислио да је Ђиласу и компанији стало до истине, сада се уверио да њима истина ништа не значи и да су спремни да од месара и мучитеља праве хероје, само ако мисле да ће повредити Вучића, његову породицу или мене - рекао је министар.

Како наводи МУП, Вулин је тиме одговорио "Ђиласовим медијима и запосленима на нове лажи и увреде поводом најаве да ће он и председник Вучић поднети пријаву против себе самих како би се раскринкале лажи убица и криминалаца и оних који их подржавају".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)