ВУЛИН РАЗОТКРИО ПАКЛЕНУ АКЦИЈУ: Вељко Беливук и Марко Миљковић добили моћног савезника

Novosti online

29. 07. 2021. у 18:42

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин обраћајући се посланицима Скупштине Србије истакао је данас да у медијској структури, подржаној од појединих политичара, постоји талас организованог, припремљеног напора да се злочини банде Вељка Беливука и Марка Миљковића релативизују и да се они искористе као средство политичке борбе и политичке уцене.

Коментари (4)

Bonaparta

29.07.2021. 19:31

Do jutros sam imao stomak da čujem šta ovi prevaranti i navodni objektivni i nezavisni novinari lupetaju i lažu, ali od jutros više nemam želju ni slučajno da pogledam budalaštine na N1. Toliko lažu i izmišljaju da i sami ne znaju više šta pričaju pa u jednoj rečenici sami sebe demantuju. Dizati ubicu i koljača koji je tranširao ljude kao svinje, /moje najdublje ozvinjenje i saučešće porodicama zbog ovakvog poređenja/, a potom gurao u mašinu za mlevenje na nivo filmske zvezde i uzimati njegovu izjavu kao apsolutno istinitu vrhunac je bnovinarskog posrnuća, bede i čemera za šaku novčanica. Strašno.

Zorica Avramovic

29.07.2021. 20:28

Злотворима и монструмима, попут Беливука и Миљковића, побеснелим зверима у људској кожи, не треба толико пажње посвећивати. Ако правпсуђе ове државе није у стању да казни. до сада невиђена нечовештва, канибализам у најцрњем смислу, онда оно треба да, овога пута, доживи стварну, позитивну реформу. Ко још нормалан може себи да дозволи подршку овим људождерима, чија злодела би могла да се упореде са иживљавањем усташа, шиптарских терориста, балија, нациста над Србима? Само болестан ум. Узалуд покушавају да срозају углед Вучића и Вулина. Западне државе би казниле подржаваоце злочинаца и могуће атентаторе. Ако би наша власт то урадила, одмах би се "душебрижници" подигли и оптужили Србију да "крши људске слободе".