БОШКО ТРАЖИ ДА МАРИНИКА ИДЕ У ЗАТВОР? Ко назове Србију, Републику Српску или српски народ геноцидним да одмах заврши иза решетака

Новости онлајн

28. 07. 2021. у 14:10

БОШКО Обрадовић на свом Твитер порофилу коментарисао је недавно донесену одлуку одлазећег високог представника Валентина Инцка.

БОШКО ТРАЖИ ДА МАРИНИКА ИДЕ У ЗАТВОР? Ко назове Србију, Републику Српску или српски народ геноцидним да одмах заврши иза решетака

Фото Танјуг

- Овакав закон нам треба и у Србији. Ко назове Србију, Републику Српску или српски народ геноцидним да одмах заврши у затвору! Да се коначно уведе ред и заштите национални и државни интереси како приличи! Доста лажи и вређања свега што је српско у Србији! - написао је Обрадовић на свом Твитер профилу. 

Наиме, Обрадовић жели да се исти закон примењује у Србији, односно да свако ко Србију, Српску или српски народ назове геноцидним иде у затвор. Да ли подржавањем Инцковог закона Бошко тражи да Мариника иде у затвор?

Познато је да је Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде Драгана Ђиласа, потписала 2016. године Предлог резолуције о геноциду у Сребреници и захтевала да се српски народ осуди за геноцид. То значи да се Мариника залагала да се сличан закон донесе у Србији, па да Срби иду у затвор ако негирају “геноцид”!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)