ТРАЖИО САМ ПОДРШКУ И ПОМОЋ: Вулин на састанку са Цикотићем покренуо питање покушаја убиства председника Вучића у Сребреници

Новости онлајн

27. 07. 2021. у 14:38

МИНИСТАР унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин на састанку са министром безбедности Босне и Херцеговине Селмом Цикотићем затражио је подршку и помоћ на утврђивању истине у вези са покушајем убиства председника Републике Србије Александра Вучића пре шест година у Сребреници.

ТРАЖИО САМ ПОДРШКУ И ПОМОЋ: Вулин на састанку са Цикотићем покренуо питање покушаја убиства председника Вучића у Сребреници

Фото: З. Јовановић

- Тражио сам подршку и помоћ када је у питању покушај убиства председника Вучића у Сребреници пре шест година, да видимо докле се стигло и шта сви заједно можемо да урадимо да се истина нађе - рекао је министар Вулин на конференцији за новинаре у Зворнику.

Kако је нагласио, оно што занима њега и његовог колегу Цикотића је утврђивање истине.

- Kо је покушао да убије председника Србије Александра Вучића и када ће тај неко одговарати? То је оно што ће помоћи и једној и другој земљи, што нас све заједно чини сигурнијим и доприноси већем поверењу једних према другима - рекао је министар Вулин.

Министар Цикотић је рекао да је тај случај предат Агенцији за истраге и заштиту, која  једина има конкретну улогу у истрази и чији је директор министра Вулина и његове сараднике на одржаном састанку упознао да је случај активан и да га води тужилаштво Босне и Херцеговине у сарадњи са агенцијама које су за то надлежне.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)