ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О СЛУЧАЈУ МАЛОГ ГАВРИЛА: Морао сам да интервенишем да се новац хитно пребаци - не можемо се замарати бирократијом овде!

Новости онлајн

24. 07. 2021. у 21:44

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић у вечерашњем интервјуу на ТВ Пинк прокоментарисао је случај малог Гаврила и уплате новца за његово лечење.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О СЛУЧАЈУ МАЛОГ ГАВРИЛА: Морао сам да интервенишем да се новац хитно пребаци - не можемо се замарати бирократијом овде!

Фото: Принтскрин ТВ Пинк

- Бројке показују колико смо напредовали. По први пут плаћамо новац за ретке лекове. Морао сам да интервенишем за новац за малог Гаврила, да се новац одмах пребаци, да се нађе начин, јер се људи толико стриктно држе процедура. Ако смо одвојили тај новац, онда покажи добру вољу да решиш проблем за дечака, нађи некога да помогне мајци да добро попуни документацију и пошаље исправан рачун. Не можемо се замарати у оваквим случајевима бирократским проблемима. Мора да постоји свест код људи да стварно помогнемо, да стварно нешто урадимо, а не да радимо само зато што мора да се ради - коментарисао је председник случај малог Гаврила.

- Ми данас издвајамо десетоструко више пара него икада да бринемо о тој деци, а неко вас представља као монструма. Бесплатно лечимо овде, осугурање је 600 евра годишње колико платите, а нико није рекао држави хвала што је то омогућила. Да први имате лекове, да добијете вакцине, ми смо међу првима имали лек. Немој да увек гледамо државу најгорим очима и да нам је све у држави лоше.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)