ВУЧИЋ О НАПАДИМА ХРВАТСКИХ МЕДИЈА НА ВУКАНА: Замислите какав би то скандал био да ми коментаришемо како се зову деца Милановића

Novosti online

24. 07. 2021. у 21:19

НАЈТИРАЖНИЈИ хрватски таблоид "Јутарњи Лист" оптужио је председника Србије Александра ВУчића за национализам зато што је сину дао име Вукан. Председник је одговорио на ове срамне оптужбе.

ВУЧИЋ О НАПАДИМА ХРВАТСКИХ МЕДИЈА НА ВУКАНА: Замислите какав би то скандал био да ми коментаришемо како се зову деца Милановића

Фото: Принтскрин/Пинк

- Због добрих резлтата Србије почињу такве кампање. Наставиће се са даљи притиском на Србију и српски народ, по питању Сребренице. Као изговоре за напасе користе Вулинову синтагму "српски свет", у смислу заједништва и народног јединства. Зањући шта нам предстоји ја сам увек истицао да је политика Србије само очување њених граница. И они су то чули од мене десетинама пута. Ми ћемо сада први пут у историји имати БДП који у апсолутним бројевима може да се мери са њиховим. Србија ће претећи Републику Хрватску и у томе је проблем - истакао је председник и додао:

- Ми смо за 50 посто увећали БДП. Разумемо ту врсту љутње и потребу да се Србија унизи, јер ће Србија наставити да расте.

- Спремни смо о свему да разговарамо са Хрватима. Што се тиче текста о имену мог сина, ја нисам идеална личност за њих на овом месту, јер демантујем све што они говоре. Моја породица је тешко страдала од усташке руке. Сада како каже мој отац, после свега тога, још да одлучују како ће деца да нам зову. Замислите какав би то скандал био да ми коментаришемо како се зову деца Милановића. Владика Сергеј је рекао: "Док разапињу Вучића, ја знам да нам добро иде".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)