ИСПЛИВАО СНИМАК ТУЧЕ У ГАРАЖИ? Излетео из кола па га напао, ево шта Чедомир Јовановић каже на оптужбе (ВИДЕО)

Новости онлине

24. 07. 2021. у 13:20

ВЛАДИМИР С. (53) пријавио је полицији да га је у гаражи у Булевару Зорана Ђинђића, због несугласица око паркинг места напао Чедомир Јовановић.

ИСПЛИВАО СНИМАК ТУЧЕ У ГАРАЖИ? Излетео из кола па га напао, ево шта Чедомир Јовановић каже на оптужбе (ВИДЕО)

Фото: Танјуг/Тања Валић/Јутјуб/Radio Sarajevo

Сада се појавио и снимак на ком се наводно види сукоб Јовановића и комшије који га је пријавио. Након уласка у гаражу, на трећем минуту снимка може се видети мушкарац који удара другог.

Како се незванично сазнаје до наводног сукоба је дошло због паркинг места. Наиме комшија је замерио Јовановићу као је паркирао аутомобил. Јовановић је тада наводно одгурнуо комшију који је пао на под и он је пријавио полицији напад.

Јовановић је јуче за Танјуг описао догађај испред гараже зграде у којој станују и он и В.С, наводећи да је стајао у колима испред гараже и да никоме није блокирао пут. В.С. се потом, како је навео Јовановић, у свом возилу појавио иза његовог аутомобила и свирао му без разлога, након чега му је у више наврата опсовао мајку.

Јовановић додаје да је потом изашао из аутомобила и затражио од В.С. да га остави на миру, али да је он наставио да га псује и да је почео да претура по својој торбици симулирајући да ће да из ње извади неко оружје.

Лидер ЛДП додаје да је тада одгурнуо В.С. у пределу рамена и да се овај затетурао уназад, након чега је отишао.

- Да је први пут, рекао бих да таблоиди то раде због тиража и медијског рејтинга, али по ко зна који пут ти медији, по правилу, лажу о мени зато што ми преко њих злочиначко удрузење одговара на моју политику и оно што радим. Данас су ми вратили за одлазак у Сребреницу, на исти начин као што су ми убице прошли пут дошле пред стан певајући песму о Легији - каже Јовановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (4)

НАКОН ВУЧИЋЕВИХ ПИТАЊА МУК: Председник о лажним патриотама (ВИДЕО)