ЈУЖНОБАНАТСКИ ОКРУГ СНС УЗ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Кољачи и политичко-тајкунска мафија неће победити - Грађани Србије изабрали су пут напретка

Novosti online

23. 07. 2021. у 13:50

ЈУЖНОБАНАТСКИ окружни одбор СНС даје снажну, безрезервну подршку председнику Србије Александру Вучићу у борби против мафије, залагању за нормалну, пристојну, економски снажну Србију.

ЈУЖНОБАНАТСКИ ОКРУГ СНС УЗ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Кољачи и политичко-тајкунска мафија неће победити - Грађани Србије изабрали су пут напретка

Архива

Сви градски и општински одбори СНС у јужном Банату: Панчево, Вршац, Ковачица, Опово, Ковин, Алибунар, Бела Црква и Пландиште позивају председника Александра Вучића да се поново кандидује на председничким изборима 2022. године.

-Председниче имате моћну подршку грађана Србије какву до сада није имао ни један председник. Након вишедеценијског периода системског урушавања и пропадања, доследним спровођењем реформске и развојне политике, нашој држави вратили сте углед какав заслужује. Живот се вратио у наше градове и општине. Развој Србије не сме бити заустављен. Тајкунској опозицији пречи су њихови лични интереси, пуни џепови. Нико више у Србији не жели, повратак у прошлост, да броји деценије да се отвори нова фабрика, реновира болница. Србија заслужује да се развија, у нама грађанима имате снажне партнере да заједно наставимо да градимо, развијамо се као друштво у свим сегментима, наводи се у саопштењу.

Јужнобанатски напредњаци истичу да увођење кољача у политичку арену, обрачуна са председником, остаће забележен као јединствен срамотан чин тајкунско мафијашке опозиције, до сада незабележен у цивилизованом свету. Грађанима остаје горак укус гађења након спознаје како се и са колико енергије тајкунско мафијашка опозиција устремила да обесмисли зверства кољача, пружајуци им правну, медијску и другу подршку, проналазећи у њима савезнике за рушење власти. Ђиласова афирмација зла заслужује друштвену осуду.

Кољачи и политичко-тајкунска мафија неће победити. Грађани Србије изабрали су пут напретка. Подршка председнику заједно идемо у нове победе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)