ВУЧЕВИЋ: Нема бољег кандидата за председника од Вучића

Танјуг

23. 07. 2021. у 13:46

ПОТПРЕДСЕДНИК СНС Милош Вучевић изјавио је данас да за њега нема бољег кандидата за председника Србије од актуелног председника Републике Александра Вучића, додајући да очекује да он прихвати кандидатуру, јер како каже, има моралну обавезу да настави даље да ради на развоју Србије и да не дозволи да се све до сада учињено доведе у питање.

ВУЧЕВИЋ: Нема бољег кандидата за председника од Вучића

Фото: Инстаграм

Вучевић је подсетио да се између 21. и 24. октобра очекује конгрес СНС, уколико то епидемиолошка ситуација дозволи, да ће свакако бити промена у странци, али да за њега нема дилеме ко би требало да буде кандидат на председничким изборима.

Чанак на предизборној мини турнеји по региону

Вучевић је рекао да га не чуди мини турнеја шефа ЛСВ Ненада Чанка по региону и поруке које шаље током сусрета са званичницима тих земаља, јер како каже, он очигледно, пред изборе жели да се позиционира као полититичае који мисли да Србија треба да се одрекне КИМ.

Вучевић је казао да се ради о политици Чанка коју доследно води од 1990-тих година.

Свакодневни покушаји споља и унутра да се дестабилизује Србију

Политичка ситуација у Србији је стабилна, али није спорно да смо суочени са готово свакодневним покушајима да се она дестабилизује, споља и изнутра, сматра потпредседник СНС и додаје да постоји снажно "везивно ткиво" између свих тих покушаја дестабилизације.

Вучевић додаје да би ситуација могла додатно да се компликује како се приближавају избори, јер ће расти унутрашње тензије, али и у односу на даље разговоре Београда и Приштине, питање КиМ, па очекује да ће бити разних притисака на председника и државу Србију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (13)