ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА - Орлић: Тајкуни и лопови пронашли свог ујединитеља у Беливуку

Novosti online

23. 07. 2021. у 12:18

ЧЛАН Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић реаговао је на наводе појединих медија о сведочењу Вељка Беливука.

ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА - Орлић: Тајкуни и лопови пронашли свог ујединитеља у Беливуку

Фото: Танјуг

Његово саопштење преносимо у целости.

- Тајкунско - лоповски картел бившег режима коначно је успео да оствари своју давнашњу жељу. Жељу за толико помињаним и предуго чеканим "уједињењем". Свог ујединитеља, ког су сањали годинама, свог лидера над лидерима, за којим ће поћи сви и коначно проговорити једним гласом, свог месију, спасиоца и последњег пророка, пронашли су у - Вељку Беливуку.

А годинама већ, ни уз највеће напоре, није им никако полазило за руком да реализују ту своју највећу чежњу - "једну колону", "једну платформу" о којој су само причали, а у реалности се свађали и гложили, па до толико сањаног уједињења никада није дошло. Освануо им је дан када се и то, коначно, променило: дан када су сви као један пригрлили лажи кољача и убице, касапина са машином за млевење људског меса, прогласили их за своје свето писмо и сложно кренули са њим у заједнички јуриш на - Александра Вучића. На човека који је лично објавио рат мафији, који је лично заслужан за то што се кољач налази иза решетака, и који је управо зато мета одмазде заточеног зликовца. Али, за тајкуне и лопове то је неважан детаљ, код њих важи девиза: вођи се у зубе не гледа. Па онда - ни у руке. Чак ни када су крваве до рамена.

И брзо је та конструкција лажи раскринкана, објављивањем комплетног пакленог плана који су убице правиле са својим консиљереом. И сви знају све, сви су свесни да је реч о лажима у служби политичке одбране очајника, којима се спрема доживотна робија за зверства која су починили. Али, не да се поколебати тајкунско – лоповска камарила, Ђиласова, Тепићкина, Јеремићева, Тадићева, жута и префарбана свим могућим фарбама: њихов одговор гласи - "потпуно је небитно да ли је истина". Битно је само да "уједињује" против Александра Вучића, је ли тако?

Па добро - није први пут да су лаж, клевету и бешчашће узели за водиљу, неће им бити ни последњи. Додуше, нису до сада за икону и ујединитеља узели звер, касапина и монструма, али - за све постоји први пут. Ако су они тим својим избором задовољни, њихово је право - да кроз лице свог новог лидера и узора покажу лице своје политике. Своје главне понуде грађанима, лице Србије какву би они направили сутра. С ким су - такви су. Сами су то изабрали. И нико боље не би могао да их опише, него што су се овим описали - сами.

Добро је да народ то види, па да данас, сутра и увек може да направи свој избор. Између њих, "уједињених" са Беливуком и иза Беливукових "истина" и "вредности" на једној страни, и на другој страни - Александра Вучића, који свим "уједињеним" јуришницима јасно поручује: Нема повлачања пред таквима, ни препуштања Србије у канџе таквима, предаја није опција.

Јасан је то избор, једноставан и лак. Србија га је већ направила, и она каже: узалуд вам и такво "уједињење", зликовци, није Александар Вучић сам. Уз њега стоји поштен и одговоран народ, огромна и убедљива већина у овој земљи. И тај народ јасно вам понавља његов одговор: предаја није опција - саопштио је Орлић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)