ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ СРБОЉУБА (80) КОЈИ ЈЕ УХАПШЕН НА ЈАРИЊУ: Два дива су ме извела из аутомобила и рекли - Излази напоље!

Д.З.

22. 07. 2021. у 19:51

ОВО ми је несхватљиво. То ни на филму човек не може да види онакав поступак као што је моје хапшење. Показују прстом у мене, а ја не знам о чему се ради. Два дива су ме извела из аута, рекли излази напоље. На моје питање шта се догађа, рекли су ми излази напоље, без питања.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ СРБОЉУБА (80) КОЈИ ЈЕ УХАПШЕН НА ЈАРИЊУ: Два дива су ме извела из аутомобила и рекли - Излази напоље!

Фото: Д.З.

Овако је данас поподне у Грачаници испричао новинарима Србољуб Веселиновић (80) којег је тзв. косовска полиција задржала јуче више сати на административном прелазу Јариње а потом га спровела на саслушање у полицијску станицу у Призрен.

Веселиновића, који је родом из Горњег Села код Призрена и након осмог разреда отишао је из тог краја, испитивали су на основу пријаве електроенеретске корпорације о наводној нелегалној потрошњи електричне енергије иако он у Призрену није, како каже, боравио 52 године

- Није лепо у овим годинама да се тако поступа са нама, нарочито у овим годинама - навео је Веселиновић, који се у Грачаници данас састао са директором Канцеларије за Косово и Метохију Петром Петковићем.

Директор Канцеларије за КиМ оценио је да је Србољубов пример "још једна злоупотреба приштинског правосуђа".

- Да ли може да се каже да је у питању парадокс или опет, са друге стране, када говоримо о Косову и Метохији нешто што је чињеница, а то је да Срби страдају од приштинског правосуђа. Између осталог и тако што се оптужују за ствари које нису починили - рекао је Петковић и додао да се овим примером интерно расељеним лицима шаље порука да се не враћају на Косово и Метохију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)