ВУЧИЋ ПОРУЧИО: СНС ће још јаче да ради за грађане Србије (ФОТО)

Танјуг

17. 07. 2021. у 13:32

У НОВОМ Саду завршен је састанак проширеног састава Извршног одбора СНС и страначких одбора из Војводине на коме је председник Србије и лидер странке Александар Вучић поручио да ће напредњаци пред грађане изаћи са конкретним резултатима свог рада, али и конкретним плановима за будућност, речено је Танјугу у СНС.

ВУЧИЋ ПОРУЧИО: СНС ће још јаче да ради за грађане Србије (ФОТО)

Фото: Новости

Председник је на скупу који је трајао око два сата између осталог рекао да је СНС отворена странка за све поштене људе, а да су сви одбори дужни да позову чланство на састанке страначких организација као припрему пред предстојећи Конгрес странке као и да се тиме креће у припрему за кампању за предстојеће изборе.

- Оно на чему ћемо инсистирати је да сви грађани буду обавестени ста смо урадили, и у локалним заједницама, опстинама, градовима и на нивоу државе - навео је Вучић.

Поред порука о раду странке, предстојећем Конгресу и изборима, председник је рекао да се Србија налази у изазовним временима, да многима смета то што данас Србија није слаба дрзава, што се не додворава никоме и љубоморно чува своју сувереност и независност.

Он је посебно истакао економске резултате и градњу и обнову инфраструктуре.

Поносан је, како је рекао, на постигнуто, и поручио да ће зато још јаче да раде за народ Србије.

- У СНС има места за све постене и вредне људе, треба да останемо отворена странка, странка која прима расирених руку људе у своје редове, у своју породицу - рекао је Вучић.

Он је истакао да никада не смеју ни да заличе на оне који су, како је навео, својом бахатошћу, лоповлуком унистили и разорили Србију.

- Они су фабрике закатанцили, а ми их отварамо сиром Србије... Борицемо се за сваки нови пут, пругу, мост, болницу, дом здравља, сколу, за ново повецање плата и пензија. Нико нам не мозе забранити да волимо и радимо за своју Србију - рекао је Вучић.

Скуп који је трајао око два одржан је у препуној дворани Спенса у присуству више хиљада људи који су аплаузом поздравили долазак Вучића.

На састанку су учестввоали и потпредседници и чланови Председништва странке, а одржан је без присуства новинара.

Вучић је синоћ у Нишу одржао састанак са страначким одборима централне Србије и Косова и Метохије на коме је дао задатке одборима и такође поручио да се припремају за Скупстину странке и изборе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (14)