ВУЧИЋ У ПУНОМ "ЧАИРУ": Председник дочекан громогласним аплаузом, хиљаде људи присуствовало састанку (ФОТО)

Новости онлине

16. 07. 2021. у 18:12

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић данас је у нишкој хали "Чаир", председавао састанком страначких одбора централне Србије и Косова и Метохије.

ВУЧИЋ У ПУНОМ ЧАИРУ: Председник дочекан громогласним аплаузом, хиљаде људи присуствовало састанку (ФОТО)

Фото: Новости

Када је председник Вучић ушао у халу проломио се громогласан аплауз свих присутних. Он је након тога поздравио све присутне, и рекао да су се чланови СНС сакупили како би се договорили око страначких задатака.

- Дакле да када изађемо са овог скупа свако од нас зна шта су му задаци, и да се бори за своју странку и за своју земљу.

Састанак је завршен у 19:30 часова, када је председник уз речи "Живела Србија" још једном поздрављен великим аплаузом.

Вучић је недавно у Кладову најавио да ће се напредњаци озбиљно спремати за изборе и да је његов предлог да се води позитивна кампања заснована на резултатима и ономе што ће у будуће бити урађено, а у шта људи верују.

Он је  рекао да ће у петак имати састанке са страначким представницима из централне Србије и са КиМ, а у суботу са севера, из Војводине и Београда.

Каже да ће да се боре и неће да потцењују противнике, за које је рекао да се служе само псовкама и уценама.

- Уцењују целу Србију, а имају боље услове него сто смо ми икада имали - рекао је Вучић, а на питање о томе да не желе дијалог каже ако хоће хоће, ако неће неће.

- За нас је важно да се спремамо и да осигурамо нашу позицију. То тежак посао пред нама и морамо да радимо ако хоцемо да се Србија развија - навео је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)