ШАПИЋ ОДБРУСИО ОПОЗИЦИЈИ: Прво питајте газду да ли му је све то сметало

Novosti online

13. 07. 2021. у 12:59

ПОШТО видим да су неки опозициони портали у власништву Драгана Ђиласа, од кад сам рекао да нам опозиција јасно каже шта тражи и чега то данас нема а било је кад су сви 2018 године изашли на изборе, почели у серијалима да набрајају чега то по њима данас нема, а било је и то у последњих 10 година.

ШАПИЋ ОДБРУСИО ОПОЗИЦИЈИ: Прво питајте газду да ли му је све то сметало

Фото: СНС

И то набрајају све што им падне напамет иако то нема везе са изборним условима и оним што сам их ја питао. Зато ћу им дати једну малу сугестију пре него се следећи пут уредништво тог портала обрати мени.

Прво се обратите свом шефу и њега питајте да ли њему све то што набрајате сметало? И кад је као градоначелник Београда хвалио Београд на води и ишао тада код министра војске Александра Вучића да са њим о томе преговара? Да га питају да ли му је сметало то све и кад је чим је постао председник ДС-а, променио одлуку из 2012 године, да нема склапања колација са СНС И дао налог да се са СНС улази у локлане коалиције где год се за то укаже прилика. Од тог момента креће масовна склапања савеза ДС са СНС по разним локалним самоуправама И општинама, Барајевао, Раковица, Велика Плана, Панчево, Владичин Хан, Трговиште, Лучани... Да ли му је све то сметало када је Драган Ј Вучићевић радио у његовим и Мишковићевим новинама Пресс-у и био му тада ударна песница за обрачуне са Борисом Тадићем у колумни свакога четвртка коју је писао.

Да ли му је све то сметало док му је Жељко Митровић био пословни партнер и отварао на Пинку наменски афирматвне емИсије о Београду пред изборе док је Ђилас био градоначелник или кад је његова фирма била сувласник Пинка? Да ли му је све то сметало када је изабран без противкандидата за председника КСС, по други пут или када је са Вањом Удовичићем преговарао да буде председник олимпијског комитете Србије? Да ли му је то све сметало кад се захваљивао Вучићу на помоћи коју даје за српски спорт, а пре свега кошарку и носио му лично медаје као поклон. Да ли му је то сметало кад је давао 2017. године велики интервју за дневни лист Информер који данас назива смећем. 

И могу ја овако такође у серијалима да набрајам и наставићу ако опет добије амнезију и ви и он, ал би било лепо да прво седнете са својим шефом па видите зашто све то њему није сметало и кад то почиње историја? Када почињемо да бројима шта коме смета? Следећи пут прво са њим седните пре него што мене прозовете и почнете да спинујете једноставно питање које се тиче изборних услова, а не свега у друштву што вама смета. А њему опет поручујем, да не потура своје медије, омладинце, клинце или неке особе које су мене виделе само на телевизији, а и њега до скоро, него у недостатку старих сарадника су силом прилка постали му блискии. Него ако има нешто да ми каже, лепо то и уради, па нас двојица отворимо полемику на све теме, где год жели и видимо шта је то. коме, када и колико сметало или шта је ко од нас двојице све у животу радио, па данас може да држи моралне придике и представља себе као оличење части и поштења.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)