МИНИСТАР ВУЛИН: Наташа Кандић заслужује презир српског народа

Танјуг

11. 07. 2021. у 19:50

МИНИСТАР унутрашњих послова Србије и председник Покрета социјалиста (ПС) Александар Вулин оценио је вечерас да бивша председница Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић заслужује презир српског народа због свог односа према жртвама српског народа.

МИНИСТАР ВУЛИН: Наташа Кандић заслужује презир српског народа

Фото: МУП

- Мене не обавезују закони који би се могли наметнути у БиХ, али ме обавезује дужност да истина о страдању Срба не остане сакривена. Не би било први пут да се Србима законом одређује шта је истина и Павелић је доносио законе којима се Србима бранило да мисле и пишу - навео је Вулин у одговору на објаву Кандићеве на Твитеру.

Наташа Кандић навела је раније на Твитеру да би Високи представник за Босну и Херцеговину требало да законом забрани негирања геноцида у Сребреници.

- Ако би Високи представник донео закон о забрани негирања геноцида и других ратних злочина, то би временом умирило Босну и Херцеговину. У том случају, лидери Србије остали би без материјала за величање ратних злочинаца. Шта би Вулин радио - написала је Кандић.

- Колико год да је за своју мржњу према Србима заслужила и добила одликовања од Хрватске и такозваног Косова, Наташа Кандић је још више и заслужила и добила презир и сажаљење од српског народа - одговрио је Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)