ГРАДОНАЧЕЛНИК ВАЉЕВА ПОРУЧИО ЂИЛАСУ И ТЕПИЋЕВОЈ: Поражавајуће је доћи у град за који не знате да ли сте икада ишта урадили

Novosti online

10. 07. 2021. у 17:42

ПОВОДОМ данашњег скупа ССП у Ваљеву, где су Драган Ђилас и МариникаТепић доживели прави фијаско, огласио се градоначелник Ваљева Лазар Гојковић.

ГРАДОНАЧЕЛНИК ВАЉЕВА ПОРУЧИО ЂИЛАСУ И ТЕПИЋЕВОЈ: Поражавајуће је доћи у град за који не знате да ли сте икада ишта урадили

Фото: Б. Пузовић

Он је издао саопштење које преносимо у целости.

„Као градоначелник Ваљева и први на листи "Александар Вучић -3а напу децу" на последњим локалним изборима у Ваљеву, осећам потребу да се данас огласим овим саопштењем и изнесем пар запажања поводом конференције за новинаре коју су данас одржали Драган Жилас и Мариника Тепић у нашем граду.

Не могу да сакријем своје велико незадовољство чињеницом да Ђилас није могао да се сети ниједне добре ствари коју је урадио док је био на власти. Ђилас је и то потврдио пред пристуним новинарима рекавши да ће проверити и послати уколико нађе неки податак.

Поражавајуће је доћи у један град за који кажете да га јако поштујете, а не знати да ли сте икада урадили било шта за њега и његове становнике.

Јако сам поносан на своје суграђане који данас нису исказали подршку ССП и њиховом скупу, јер су буквално сви присутни стали под једну крошњу дрвета, укључујући и случајне пролазнике који су се ту затекли. Политика ССп је политика прошлости и за разлику од Драгана Ђиласа ја ћу се као градоначелник Ваљева са поносом сећати једног дана свих добрих ствари које смо урадили за Ваљево.

Брза саобраћајница Иверак-Лајковац, улагање у индустријску зону и долазак два велика инвеститора, реконструкција Геронтолошког центра и Дома здравља, реконструкција Улице Вука Караџића, као и изградња спортске хале, су само део наше реалности и итекако видљива подршка Владе Републике Србије и председника државе Александра Вучића.

Причати о томе како се други возе Ролд-Ројсевима, а онда доћи данас у Ваљево са два аутомобила вредности скоро 200.000 еура говори о дуплим аршинима оних који би да мењају Ваљево и државу.

Овај град се мења, али захваљујући грађанима Ваљева, локалној самоуправи и подршци државе, а не демагогији која нам је пласирана до 2012. године и пљачкашким приватизацијама широм Србије за време власти којој је припадао Драган Ђилас."

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)