ЈОКСИМОВИЋ ОЦЕНИЛА: Јеремић показао како замишља међупартијски дијалог!

Новости онлајн

25. 06. 2021. у 15:28

ЈАДРАНКА Јоксимовић, Интернационални секретар и члан Председништва Српске напредне странке, реаговала је након јутрошњег дешавања, када су Вук Јеремић, Владимир Гајић, Бора Новаковић и Мирослав Алексић дошли су до зграде Председништва и покушали "да се суоче са Вучићем".

ЈОКСИМОВИЋ ОЦЕНИЛА: Јеремић показао како замишља међупартијски дијалог!

Танјуг

Њено саопштење преносимо у целости: 

"Својим данашњим понашањем и претњама и увредама упућеним председнику Србије и то пред зградом Председништва, Јеремић и његове партијске колеге, показали су прави профил недемократског, нецивилизованог и насилног политичара и странке.

Депримирајућа је чињеница да је таква личност била на челу српске дипломатије током важних периода наше скорије прошлости, и поред бројних погрешних нечињења и још погрешнијих чињења, овакви људи су нанели значајну штету угледу и интересима наше земље и грађана.

Они нажалост и сада то чине, настојећи да изазову инциденте које би касније интернационализовали у својим малициозним извештавањима према међународним инстанцама, као фингирани доказ мањка демократије и владавине права у Србији, а суштински је данас показано како Јеремић и дружина замишљају међупартијски дијалог без посредника".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)