РЕАГОВАО И ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: "Дошла кукавица у чопору да провоцира председника Вучића!"

Новости онлајн

25. 06. 2021. у 14:02

ПЕТАР Петковић, члан Главног одбора СНС, огласио након јутрошњег дешавања, када су Вук Јеремић, Владимир Гајић, Бора Новаковић и Мирослав Алексић дошли су до зграде Председништва и покушали "да се суоче са Вучићем".

РЕАГОВАО И ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: Дошла кукавица у чопору да провоцира председника Вучића!

Фото: Танјуг

Његово саопштење преносимо у целости: 

"Када политичкој карикатури у обличју миша удари врућина у главу, а можда и зидарац који све чешће конзумира, па помисли да може да удари на много јачег од себе у сваком погледу, добије лекцију тако да му се заврти у глави да не зна ни излаз из Председништва да потрефи. 

Замислите, дошла политичка кукавица у чопору да провоцира председника Вучића, а све Бога моли да председник не сиђе јер му до струка дође. 

Али кад је видео Вучића пред собом и добио лекцију у лице да се белосветског лопова нико не плаши, јадничак није знао у коју рупу да се сакрије, нити је умео да погоди  врата на која ће брже боље да побегне. 

А ми смо поносни на председника Вучића који се никада ни већима од себе с пута није склањао, па неће ни једном дрипцу који само уме да цвили пред камерама. 

Важно је да је председник Вучић поново показао Србији с каквим смо нитковима имали посла и да је наш народ имао прилике да види како изгледа када миш помисли да може на црту лаву, па оде подвијеног репића".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)