БОЖИЋ О "ПЕРФОРМАНСУ" ЈЕРЕМИЋА: Србија се данас поштено насмејала!

Novosti online

25. 06. 2021. у 13:40

ГРУПА доказаних лажова и превараната, од данас и потврђених кукавица, на челу са јуначким колибријем Вуком Јеремићем покушала је да изведе пијани перформанс, повевши са собом свог личног камермана да то и забележи, навела је Сандра Божић, члан Главног одбора Српске напредне странке.

БОЖИЋ О ПЕРФОРМАНСУ ЈЕРЕМИЋА: Србија се данас поштено насмејала!

Фото: Пинк ТВ принтскрин

- Дошли су у зграду Председноштва надајући се да председник Александар Вучић није ту и да неће сићи да поздрави ненајављене госте. Међутим, председник се појавио, а они брже боље искочили криз затворена врата и опет у ону исту камеру њихвог личног камермана закукали да су увређени, јер су јасно и гласно од председника чули да су лопови, што уосталом зна свако у Србији, али је њима тако храбрима и јуначнима било посебно тешко да чују када им у лице изговори Вучић ког су дошли да пребију. Са модрицама су прошли изгледа само они и то газећи један другог по ципелама док су се гурали да прођу кроз иста врата.

- Александар Вучић је и овом приликом доказао да ова екипа бедника није у стању ама баш никога да линчује у стварном свету, можда може једино на Твитеру или у магли пивских испарења која им лебде око глава толико да се пуши пола Београда на јунском сунцу. А пуше се и ђонови на патикама јуначког колибрија Јеремића и осталих хероја из његове пратње. Тешке кукавице, којима се још ноге тресу, отишле су да плачу и да се и даље пуше, док размишљају како толики лопови имају куражи за највећа недела само онда када су на власти. Данас су обични мишеви упали у пивску боцу - истакла је Божић.

- Србија се данас поштено насмејала. А добила је још један разлог да буде поносна на свог председника који је показао да је довољно да се појави, па да се мангупарија разбежи, лопови затабанају брже од Формуле 1, сви који прете насиљем, скидањем глава, лустрацијом и реваншизмом забораве и како се зову и која је година и шта су дошли и шта су попили - каже Божић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)