ВУЧЕВИЋ ОЦЕНИО: Тресли су се пред председником и нису му одговорили ни на једно питање о томе колико су украли од грађана Србије!

Новости онлајн

25. 06. 2021. у 13:28

СВИ јунаци ником поникоше и у црну земљу погледаше". А "јунаци" ове данашње комедије коју су сами направили упадом у Председништо Србије су Вук Јеремић, Бора Солунац Новаковић и Владимир Гајић - навео је потпредседник СНС Милош Вучевић на свом Инстаграм профилу.

ВУЧЕВИЋ ОЦЕНИО: Тресли су се пред председником и нису му одговорили ни на једно питање о томе колико су украли од грађана Србије!

Фото: Принтскрин

- И сада је потпуно јасно какве су то "јуначине", и каква је то банда лажова и криминалаца која се испред камера својих медија буса у прса, а када изађу међу људе плаше се сопствене сенке. Дошли они да изведу маркетиншки маневар и нападну председника Вучића, да га линчују. Али једино што нису очекивали је да ће председник Вучић изаћи пред ту групу "јуначина", сам, без обезбеђења. И да ће их тотално детонирати. Лопуже и криминалци који се само на својим медијима јуначе, прете и лажу о председнику и његовој породици, почели су да запомажу и тресу се од страха када им је тај исти председник изашао на црту - чистим образом на сав глиб којим су они намазани. И нису му одговорили ни на једно питање о томе колико су украли од грађана Србије, и у каквом ужасу су земљу оставило док је њом харала њихова жута банда. Ваљда ни сами не знају колико су се накрали од народа. А и били су паралисани од страха када им се пред очима појавио председник Србије, комплекс свих њихових комплекса, човек због којег је данас поносно рећи ко си и одакле си. Не само да су лопови и преваранти, и највећа политичка олош, него су још једном показали какве су кукавице. Можда их сузе спасу од данашње бруке. Србија иде без стајања. Браво за нашег председника Александра Вучића! - написао је Вучевић на свом Инстаграму. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)