ЛОБИРАЋЕ ЗА НАШУ ЗЕМЉУ: Грег Стуби нови члан Српског кокуса у Конгресу САД (ФОТО)

Танјуг

25. 06. 2021. у 00:25

Амерички конгресмен Грег Стуби приступио је Српском кокусу у Конгресу САД, на позив амбасадора Србије у Вашингтону Марка Ђурића.

ЛОБИРАЋЕ ЗА НАШУ ЗЕМЉУ:  Грег Стуби нови члан Српског кокуса у Конгресу САД (ФОТО)

Фото. Принтскрин Јутјуб

Како се наводи у саопштењу Амбасаде Србије у САД, Ђурић је, уз захвалност на подршци и приступању Српском кокусу, упознао конгресмена Стубија са плановима Амбасаде у Вашингтону за обележавање 140 година од успостављања дипломатских односа Србије и САД.

Током разговора, саговорници су разменили мишљења о политичким и економским билатералним темама, као и актуелним међународним питањима, додаје се у саопштењу.

Ђурић је на Твитеру објавио да му је веома драго што може да пожели добродошлицу Стубију као новом члану Српског кокуса у САД.

- Конгресмене Стуби, радујем се заједничком раду на јачању наших билатералних односа и томе што ћу вас угостити на нашим догађајима поводом обележавања 140 година од успостављања дипломатских односа Србије и САД ове године - навео је Ђурић.

Конгресмен Стуби члан је Спољнополитичког одбора у Доњем дому Конгреса САД као представник савезне државе Флориде у којој живи и ради бројна српска дијаспора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)