НАПРЕДАК СРБИЈЕ ЈЕ ШАМАР ЗА ДЕО ОПОЗИЦИЈЕ: Брнабић о изјавама челника Странке слободе и правде

Танјуг

24. 06. 2021. у 21:18

- ОНИ ће сигурно изгубити, па и ако крену физички да нас ликвидирају, а они само нек прете и мрзе и то показује њихову јачину и то какви су - рекла је премијерка Ана Брнабић.

НАПРЕДАК СРБИЈЕ ЈЕ ШАМАР ЗА ДЕО ОПОЗИЦИЈЕ: Брнабић о изјавама челника Странке слободе и правде

Foto: Tanjug

- Да се ми бавимо неким стварима које су важне за грађане, њима на част и све увреде на наш рачун, на рачун наших породица. Ми и даље радимо, то им је највећа казна - рекла је Брнабић одговарајући посланику ЈС Драгану Марковићу Палми који је коментарисао изјаве челника Странке слободе и правде.

Премијерка је навела да су се ти представници опозиције у последњих недељу дана осилили у претњама, говорили да ће падати главе, да ће да хапсе, забрањују, а неки новинари који, каже, говоре да су угледни, причају како ће да "нас стављају у логоре".

- Шта ћете када људи немају идеје и програм, када немају шта да понуде грађанима осим претњи и увреда - рекла је Брнабић.

Министарка правде Маја Поповић је коментарисала Марковићеве тврдње, рекавши да ће тужилаштво радити свој посао, да крвопролића, које су поједини најављивали, неће бити и да ће држава зауставити такав тренд.

Како каже, биће санкционисани сви који наступају са таквим речником, додајући да је због лажних вести угрожена и сигурност одређеним људима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)