ТОМИЋ: Алексића занима само инвестирање у сопствени џеп

Novosti online

23. 06. 2021. у 15:48

НАРОДНИ посланик Зоран Томић изјавио је данас да се реторика бившег режима није променила падом са власти.

ТОМИЋ: Алексића занима само инвестирање у сопствени џеп

Зоран Томић

Његово саопштење преносимо у целости:

- Оно што је за Алексића, познатог обор кнеза Трстеника, пљачкање то је за грађане Србије инвестирање и улагање у путну инфраструктуру, нова радна места, веће плате и пензије. Оно што је народ 2012. године казнио на изборима и препознао као пљачкање Србије и њених грађана, катанчење фабрика и распродају свега могућег, за Алексића је инвестирање у сопствени џеп и династију. Имао је од кога и да научи. Његов газда Јеремић најбоље зна како је то бити члан повлашћене династије, скоројевић чији је тата дрмао Југопетролом док је народ грцао. И тад су улагали само у себе, а сад продају причу да ће да лустрирају некога. Вероватно себе и фамилију?

Снага неке политичке партије не мери се бројем одбора који се састају по кафанама да би попили које пиво са својим шефом. Видели смо и сами да је Јеремић уозбиљио своју политику па са кока коле из Њујорка прешао на пиво и виски. Плаћене украденим народним парама, јасно. Снага и подршка некој странци мери се политиком, делима, стратегијом, визијом и резултатима. То све краси политику СНС чији је творац Александар Вучић, због чега на изборима убедљиво почисти политиканте који ову лекцију никако да науче. Није СНС као странка Јеремића, да поставља глупа питања и лажној држави поклања фотељу у УН зарад тапшања по рамену. СНС предвођена Александром Вучићем је странка народа која се бори за интересе грађана и Србије, заједно са народом и увек уз договор са народом. Потврда исправности се јасно види на изборима, на којима ни Јеремића ни Алексића нема да се појаве, јер народу не смеју на очи.

О задуживању и уништавању привреде и грађана најмање треба Алексић да прича. Што је могао уништио је, судском пресудом је оверени лажов у случају Јовањице, а другом доказани лопов који је зарад своје плате оштетио буџет Трстеника за више од 2 милиона динара. Да не причамо о гасификацији, уништавању ЈКП Енергетика и династијском послу запошљавања људи у јавни сектор зарад тричаве надокнаде од 2 до 5 хиљаде евра плус месечне провизије за његов џеп. О таквим неделима Трстеник и дан данас бруји, због чега је и одбор странке у Трстенику основао у кафани у присуствују своје династије, са којом је преко приватне фирме Трстеником управљао као са дедовином. Кад помиње 5. октобар, Јеремић вероватно сања да спроводи реваншизам над Алексићем? Онда, сигурно, и над самим собом. Уништавање народа у сваком систему и под сваком од бивших власти, Јеремић сигурно не може да опрости - самом себи и својој фамилији.

 Народ је на изборима рекао своје, рекао Алексићу и Јеремићу да је њихов феудализам прошлост Србије, а да је будућност Србије политика напретка и просперитета коју води Александар Вучић - наводи Томић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)