ВУЧИЋ ОДГОВОРИО НА ПРОВОКАЦИЈЕ КАМБЕРИЈА: Ми смо злочинци, а ви сте анђели небески? Нема правде за српске жртве и неће је ни бити!

Novosti online

22. 06. 2021. у 14:17

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић одговорио је на провокацију Шаипа Камберија, који је данас ударио на Србију отпужбама за масовну кампању терора.

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО НА ПРОВОКАЦИЈЕ КАМБЕРИЈА: Ми смо злочинци, а ви сте анђели небески? Нема правде за српске жртве и неће је ни бити!

Фото: П.Милошевић

Вучић је рекао да је увек позивао на компромис, али да то није чуо у његовом говору.

- Могли сте да чујете да ми Срби никада нисмо били ни свеци, ни злочинци. Од вас никада нисмо чули да сте ви чинили злочине. Ми смо злочинци, а ви сте анђели небески? Тешко ми је да у то поверујем - рекао је Вучић.

Ко ће да прича о злочину над породицом Шутаковић, где су троје деце, мање од 18, 13 и 10 година, Александар, Ђорђе и Радоман убијени злочиначки и заједно са својим оцем и мајком покопани, пита Вучић.

- Они не могу да дођу у Приштину да вам причају како су те злочине проживели, јер они нису преживели, ни Александар, ни Ђорђе, ни Радоман - рекао је он.

Он је питао Камберија и Куртија где су сада убице Александра, Ђорђета и Радомана.

- Нема правде за српске жртве и неће их ни бити - констатовао је Вучић.

Он је рекао да је суштина у томе што је Камбери рекао да је "Србија убијала децу"!

- Они хоће да у уџбенике и историјске књиге уђе да је Србија убијала децу, а не злочинци - упозорио је Вучић, подсетивши да ниједан појединац није наведен у црногорској Резолуцији о Сребреници.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)