СЕРТИФИКАТИ ЗА СТУДЕНТЕ МЕНТОРЕ: Машински факултет кроз ваннаставе активности унапређује студирање

Б.Б.

21. 06. 2021. у 12:20

СТУДЕНТИМА Машинског факултета у Београду који су у протеклој школској години активно учествовали у пројектима - "Студент ментор", "Групно спремање испита" и "Курсеви страних језика", свечано су уручени сертификати Савеза студената Машинског факултета за успешно ангажовање.

СЕРТИФИКАТИ ЗА СТУДЕНТЕ МЕНТОРЕ: Машински факултет кроз ваннаставе активности унапређује студирање

Машински факултет

Савез студената Машинског факултета и Студентски парламент МФ су уз подршку управе Машинског факултета и предметних наставника, покренули пројекте "Групно спремање испита" и "Студент ментор" с идејом да се кроз ваннаставне активности студената унапреди наставни процес и побољша проходност на студијама.

Од 2016. године, млађим стдунетима у спремању испита помажу старије колеге, који су постигли завидан успех и одређене предмете положили високом оценом. Овај вид наставе пружио је студентима могућност да пред испит још једном преиспитају своје знање, отклоне евентуалне нејасноће и лакше положе испит. Пројекат "Студент ментор" осмишљен је као подршка студентима прве године да се што боље снађу на почетку студија. Први пут је пут уведен 2019. године, а до сада је у њему учествовало укупно 130 академаца са виших година . "Бесплатни курсеви страних језика" се реализује у сарадњи са Студентским парламентом Филолошког факултета Универзитета у Београду и намењен је будућим инжињерима који желе да науче или прошире знање из енглеског, немачког, руског, француског, шпанског, норвешког па и арапског језика.

Студенте су поздравили проф. др Радивоје Митровић, актуелни декан Машинског факултета и проф. др Владимир Поповић, новоизабрани декан МФ, који ће дужност преузети 1. октобра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)

ЧУВЕНА ХИЉАДАРКА ИЗ СФРЈ: Ко је била девојка са новчанице и колико пара данас за њу можете да добијете